Fantastische slotfase bij Schotland-Engeland laat kraker onbeslist (video)

Martijn Baars • 23:27, 10-06-2017 / Laatste Update: 17:36, 05-01-2024

Leigh Griffiths leek alvast een standbeeld te mogen bestellen van zichzelf voor Hampden Park. De Schotse voetballer dacht in de kraker tegen Engeland met 2 superlate goals namelijk voor een 2-1 zege te zorgen. Maar toen was daar Harry Kane... 2-2!

In een knotsgekke slotfase, waarin er tot de 87e minuut een 1-0 voorsprong voor Engeland op het bord stond, werd het binnen 4 minuten 2-2 in de WK-kwalificatiewedstrijd tussen de buurlanden.

Alex Oxlade-Chamberlain maakte die 0-1, waarna het in de 87e minuut de beurt was aan Celtic-speler Griffiths. Met zijn vrije trappen zette hij thuisploeg Schotland ineens op een 2-1 voorsprong. Een stunt leek in de maak, maar Spurs-spits Kane maakte er nog 2-2 van.

Check hier de samenvatting van de vette wedstrijd!