FC Köln komt met 3-0 voor, maar gaat er uiteindelijk met 3-4 af

ProShots

admin • 17:35, 10-12-2017 / Laatste Update: 11:20, 12-12-2023

FC Köln heeft onder de nieuwe trainer Stefan Ruthenbeck een ongelukkige nederlaag geleden. De nummer laatst van de Bundesliga verspeelde in eigen huis een 3-0-voorsprong tegen SC Freiburg en verloor met 4-3. FC Köln is na 15 duels nog zonder zege.

De club ontsloeg vorige week trainer Peter Stöger en stelde Ruthenbeck aan, die daarvoor de ploeg onder 19 trainde. Tegen Freiburg kenden de spelers van FC Köln een goede start. Lukas Klünter maakte al na 8 minuten de 1-0. Sehrou Guirassy maakte uit een strafschop na een kwartier de 2-0. Door een eigen doelpunt van Caleb Stanko kwam de thuisploeg zelfs op een 3-0 voorsprong, maar daarna ging het helemaal mis voor de thuisploeg.

Freiburg kwam via Nils Petersen voor rust en Janik Haberer terug tot 3-2. Vlak voor tijd en in blessuretijd kreeg Freiburg 2 strafschoppen. Petersen schoot beide penalty's binnen en maakte de comeback voor de bezoekers daarmee compleet.