Fenerbahçe onderuit ondanks doelpunt Van Persie

admin • 22:02, 05-02-2016 / Laatste Update: 18:05, 08-01-2024

Fenerbahçe heeft vrijdagavond een gevoelige nederlaag geleden bij Antalyaspor, de nummer 12 in de Turkse competitie. Door het 4-2 verlies kan Besiktas de koppositie overnemen. Fener heeft een voorsprong van 5 punten op de nummer 2, maar de achtervolger heeft wel 3 duels minder gespeeld. Robin van Persie viel direct in de tweede helft in en kon de nederlaag ook niet voorkomen. Wel benutte de Oranje-spits in blessuretijd een penalty.

Samuel Eto'o bracht Antalyaspor vlak voor de rust op voorsprong. Vroeg in de tweede helft stond het al 3-0 dankzij goals van Danilo Sousa Campos en Jean Makoun. Fener deed pas 5 minuten voor tijd wat terug via Bruno Alves. Na de goal van Sakib Aytac bepaalde Van Persie vanaf de stip de eindstand op 4-2.