Fenerbahçe profiteert minimaal van nederlaag Besiktas

admin • 12:48, 05-04-2016 / Laatste Update: 11:59, 15-01-2024

Koploper Besiktas is maandagavond in de Turkse competitie verrassend onderuit gegaan. De ploeg van trainer Senol Günes verloor met 2-1 bij middenmoter Kasimpasa.

Besiktas

De bezoekers kwamen door een doelpunt van José Sosa in de 28e minuut nog wel op voorsprong. Amper een minuut later was het alweer gelijk via Yonathan Del Valle. Kort na de rust zorgde de Argentijn Ezequiel Scarione voor een voorsprong waaraan Besiktas in de laatste minuten van de wedstrijd niets meer kon veranderen.

Fenerbahçe

De lijstaanvoerder verzuimde bij Kasimpasa verder weg te lopen van nummer twee Fenerbahçe. De ploeg van aanvaller Robin van Persie kwam zondag op eigen veld tegen Osmanlispor niet verder dan 0-0. Besiktas heeft nu nog drie punten meer dan Fenerbahçe, maar wel met een wedstrijd meer gespeeld.