Fenerbahce zet grote stap richting halve finale Turkse beker

admin • 21:30, 02-03-2017 / Laatste Update: 12:11, 12-12-2023

Fenerbahce is in de Turkse beker al zo goed als door naar de halve finale. Kayserispor was in eigen huis het slachtoffer van de club uit Istanbul: 0-3. Jeremain Lens deed de hele wedstrijd mee. Landgenoot Robin van Persie mocht de hele wedstrijd de bank warm houden.

Lens aangever

Fernandao was de grote man bij Fener. Vlak voor rust maakte hij de 1e goal op aangeven van Lens. Na rust was Fernandao weer trefzeker. In de 71e minuut maakte hij de 0-2.

Eigen goal

Erkan Kas maakte namens Kayserispor ook nog een goal, maar wel in het verkeerde doel. 5 minuten na de 0-2 passeerde hij zijn eigen keeper en zorgde zo voor de eindstand.

Op 4 april spelen de teams bij Fenerbahce de return Kayserispor moet dan alle zeilen bijzetten om nog kans te maken op de halve finale.