Firmino schiet Liverpool in blessuretijd langs PSG in heerlijke openingspot (video)

admin • 00:59, 19-09-2018 / Laatste Update: 12:50, 08-01-2024

Liverpool leek hard op weg om op de openingsdag van de Champions League 3 belangrijke punten tegen concurrent PSG te pakken. Met een 2-0 voorsprong na ruim een halfuur leek er niks aan de hand voor 'The Reds', maar via Thomas Meunier en Kylian Mbappé knokten de Fransen zich terug. Tot invaller Firmino in minuut 91 de bal kreeg.

Sterke start

Via Daniel Sturridge kwam Liverpool na een halfuur spelen op voorsprong na een uitstekende voorzet van Andrew Robertson. Even later werd Georgionio Wijnaldum gevloerd en kreeg Liverpool een penalty die uitstekende werd binnen geschoten door James Milner. Vlak voor rust deed Thomas Meunier nog wat terug voor PSG.

In de 2de helft kwam PSG helemaal langszij via Kylian Mbappé die de bal enigszins toevallig voor zijn voet kreeg. De eerste topper in poule C leek op een gelijkspel uit te lopen tot invaller Roberto Firmino in 'the dying seconds' aan mocht leggen. De Braziliaan, van wie niet eens zeker was of hij wel in actie kon komen, schoot in de lange hoek raak en gaf Liverpool alsnog de zege in een geweldige pot voetbal.