Fulham-baas biedt excuses aan na degradatie: ‘Hebben jullie teleurgesteld’

3 april 2019

BSR

Fulham-eigenaar Shahid Khan heeft zich bij de supporters verontschuldigd voor de degradatie van de club. Fulham verloor dinsdagavond met 4-1 van Watford, ondanks een doelpunt van Ryan Babel, en kan degradatie uit de Premier League niet meer ontlopen.


,,Het spijt ons dat we jullie hebben teleurgesteld", liet Khan weten via de clubwebsite.

Verder opbouwen mislukt
,,Ons doel dit seizoen was verder te bouwen op wat we met de promotie hadden bereikt. Daarnaast hadden we beloofd fors te investeren in de ploeg, om ervoor te zorgen dat Fulham altijd competitief kon zijn in de Premier League en, los van de resultaten, niet zou teleurstellen." Khan investeerde ongeveer 117 miljoen euro in nieuwe spelers voor de club na de promotie en wisselde tijdens het seizoen twee keer van trainer. Claudio Ranieri werd aangetrokken na het ontslag van Slavisa Jokanovic. Scott Parker nam het in februari over van de Italiaan.

,,Het resultaat van de wedstrijd tegen Watford heeft definitief gemaakt wat we in augustus niet voor mogelijk hadden gehouden en waar we tijdens het seizoen zo wanhopig tegen hebben gestreden", zei de Pakistaans-Amerikaanse miljardair. ,,We voelen ons verantwoordelijk, zullen evalueren en gepast reageren."