Galatasaray de top 3 in door winst op Bursaspor

admin • 21:58, 25-11-2016 / Laatste Update: 14:06, 05-01-2024

Galatasaray heeft vrijdagavond met 3-1 gewonnen van Bursaspor. Wesley Sneijder had een belangrijke rol. De middenvelder zette de Turkse topploeg in de 55e minuut op voorsprong (2-1.)

Sneijder krulde de bal uit een vrije trap, ver buiten de 16, over de muur van spelers in het doel. Voor Sneijder was het een lekker doelpuntje, want hij stond al ruim 24 (!) uur droog.

Joshua John

Via Kubilay Kanatsizkus nam Bursaspor in Istanbul na een klein kwartier spelen de leiding. De gelijkmaker kwam in de 31e minuut op naam van Yasin Oztekin. Na de treffer van Sneijder scoorde invaller Eren Derdiyok diep in blessuretijd nog voor de thuisploeg, waar ook Nigel de Jong in de basis stond. Bij Bursaspor begon Joshua John vanaf de aftrap.

Plek 3

Galatasaray stijgt door de overwinning van de 5e naar de 3e plaats. Koploper Basaksehir, dat zaterdag op bezoek gaat bij Besiktas, heeft 6 punten meer.