🎥 | Gattuso kan het tij niet keren bij Napoli: verlies diep in blessuretijd

admin • 22:29, 14-12-2019 / Laatste Update: 22:33, 08-01-2024

Het is trainer Gennaro Gattuso zaterdagavond niet gelukt om in zijn debuut bij Napoli punten te pakken. In de thuiswedstrijd tegen Parma zag Gattuso in de 3e minuut van de blessuretijd Gervinho uit een counter het winnende doelpunt maken: 1-2.

Na 4 minuten nam Parma al de leiding via jongeling Kulusevski. De 19-jarige aanvaller maakte gretig gebruik van een fout van tegenstander Koulibaly. Na ruim een uur maakte oud-Ajacied Arek Milik, op aangeven van oud-PSV'er Dries Mertens, met de kop gelijk.

Door de winst op Napoli is Parma hen op de ranglijst voorbij gegaan en staat het nu 7e. Napoli staat slechts 8e en maakt een slechte periode door. Voor de club uit Napels is het alweer de 5e nederlaag van het seizoen. De laatste zege in de Serie A dateert van 19 oktober, toen Hellas Verona met 2-0 werd verslagen.