Geen goals voor Robben bij lekker begin Heynckes

AFP

admin • 19:28, 14-10-2017 / Laatste Update: 06:12, 07-01-2024

Zijn 4e periode op de trainersbank van Bayern München is voor Jupp Heycnkes op een ideale manier begonnen. Thuis tegen SC Freiburg werd met 5-0 de grootste zege tot nu toe geboekt in het lopende Bundesliga-seizoen.

Arjen Robben, die onder de vorige maand ontslagen Carlo Ancelotti lang niet meer altijd zeker was van een basisplaats, speelde zaterdag in de Allianz Arena de hele wedstrijd mee.

ED'tje

Tegen Freiburg werd Bayern geholpen door Julian Schuster, die de bal al na 8 minuten in zijn eigen doel werkte. Kingsley Coman zorgde voor de 2-0 ruststand, waarna in de 2e helft Thiago, Robert Lewandowski en Joshua Kimmich de zege nog hoger lieten oplopen.

Bayern brengt door de zege de achterstand op Borussia Dortmund voorlopig terug tot 3 punten, maar de ploeg van trainer Peter Bosz speelt zaterdagavond nog thuis de topper tegen RB Leipzig.