Geen winnaar in het duel van Borussia Mönchengladbach en Freiburg

BSR Agency

Trevor Wagener • 23:45, 15-03-2019 / Laatste Update: 13:57, 05-01-2024

In de Bundesliga heeft nummer 3 Borussia Mönchengladbach vrijdagavond puntenverlies geleden. In eigen stadion werd met 1-1 gelijkgespeeld tegen nummer 11 SC Freiburg.

Vincenzo Grifo zette de bezoekers na 10 minuten op voorsprong. 6 minuten later trok Alassane Pléa de stand alweer gelijk. Beide teams hadden in de slotfase van de pot nog kansen op de winnende goal, maar die viel niet.

In de strijd om een ticket voor de Champions League staat Borussia Mönchengladbach als de huidige nummer 3 er nog altijd prima voor. De eerste 4 in Duitsland plaatsen zich voor de groepsfase van het belangrijkste Europese clubtoernooi.

Concurrentie

Het gat met de nummer 5 Eintracht Frankfurt is 4 punten. De club van Jetro Willems en Jonathan de Guzman heeft nog wel een wedstrijd minder gespeeld en neemt het zondag op tegen 1. FC Nürnberg.