Gekkenhuis in slotfase tussen Lazio en Sampdoria eindigt met gelijkspel

Pro Shots /Insidephoto

admin • 00:53, 09-12-2018 / Laatste Update: 10:31, 05-01-2024

Lazio heeft in een knotsgekke slotfase 2-2 gelijkgespeeld tegen Sampdoria. Na dik 10 minuten blessuretijd stond er opeens 2-2 op het scorebord. En er waren er 4 gele kaarten en een rode kaart uitgedeeld. Lazio staat nu 5e in de Serie A met 18 punten achterstand op koploper Juventus.

Francesco Acerbi bracht Lazio zo’n 10 minuten voor tijd op gelijke hoogte, nadat Fabio Quagliarella de bezoekers uit Genua al in de 1e helft op voorsprong had gezet. In de extra tijd liep eerst Bartosz Bereszynski tegen zijn 2e gele kaart op wegens vasthouden.

Toch weer gelijk

Na hands van Joachim Andersen van Sampdoria in de 95ste minuut mocht Ciro Immobile vanaf 11 meter de 2-1 binnenschieten. Invaller Riccardo Saponara maakte met een soort karatetrap alsnog de gelijkmaker in de 9e minuut van de extra speeltijd. Hij vierde zijn doelpunt met het shirt uit, wat hem kort daarop ook nog op geel kwam te staan.