🎥 | Gelijkspel voor Valencia en Atlético, Jasper Cillessen niet bij de selectie

BSR

Trevor Wagener • 00:10, 15-02-2020 / Laatste Update: 20:01, 05-01-2024

Valencia en Atlético Madrid hebben het publiek in het Mestalla vrijdagavond een aantrekkelijke wedstrijd laten zien. Beide ploegen moesten na 90 minuten spelen genoegen nemen met een punt: 2-2.

Jasper Cillessen zat niet eens bij de wedstrijdselectie van Valencia. Trainer Albert Celades blijft de voorkeur geven aan Jaume Domènech. Wel gek, gezien het feit dat Cillessen weer helemaal fit is.

Niet vast kunnen houden

Het elftal van trainer Diego Simeone, dat de laatste tijd soms goed en soms matig presteert in LaLiga, nam na 15 minuten spelen de leiding in Valencia. Marcos Llorente knalde van binnen het strafschopgebied raak voor los Colchoneros. 5 minuten voor het rustsignaal was de stand weer gelijk.

Gabriel Paulista kopte keihard raak uit een afgemeten hoekschop van Maxi Gómez. De vreugde bij Valencia duurde niet lang, want Thomas Partey (zie de video hieronder) maakte slechts 3 minuten later de 1-2 door de bal van buiten het penaltygebied raak te schieten.

Stuivertje wisselen

Valencia moest na de pauze dus weer in de achtervolging en alweer liet de gelijkmaker niet lang op zich wachten. In het strafschopgebied kwam de bal voor de voeten terecht van Geoffrey Kondogbia, die vervolgens de bal van dichtbij in de hoek plaatste. In het laatste halfuur gingen beide ploegen op zoek naar de winnende goal, maar treffer werden niet meer gemaakt.