🎥 | Genieten bij Leeds United: na 4-3 nederlaag nu 4-3 zege voor promovendus

BSR Agency

Martijn Baars • 19:55, 19-09-2020 / Laatste Update: 06:30, 05-01-2024

Leeds United kan zomaar eens 1 van de leukste ploegen van dit Premier League-seizoen worden. De promovendus begon vorige week met een 'prachtige' 4-3 nederlaag op bezoek bij landskampioen Liverpool en deed de score zaterdag nog eens dunnetjes over.

In het eigen stadion kwam mede-promovendus Fulham op bezoek en weer was het doelpunten tellen. Leeds won het duel met dezelfde cijfers als dat het vorige week verloor: 4-3.

Goals voor rust

Bij rust stond het dankzij 2 penalty's al 2-1 voor Leeds. Helder Costa opende de score nog op een normale manier, de 1-1 en 2-1 kwamen uit pingels. Eerst Aleksandar Mitrovic met de gelijkmaker voor Fulham en daarna Mateusz Klich voor de 2-1 voor Leeds.

Rest van de goals

Na rust gingen de ploegen gewoon vrolijk door met scoren. Via Patrick Bamford (3-1), Helder Costa (4-1), Bobby Reid (4-2) en Mitrovic (4-3) liep de score nog lekker op.