Gesloopt Bayern München sloopt nu Chelsea

REUTERS

Martijn Baars • 17:58, 25-07-2017 / Laatste Update: 16:30, 05-01-2024

Bayern München heeft in Singapore revanche genomen voor de 4-0 nederlaag tegen AC Milan van afgelopen zaterdag. De ploeg van Carlo Ancelotti won dinsdag met 3-2 van Chelsea.

Rafinha opende na 6 minuten spelen de score voor Bayern München. Thomas Müller maakte er daarna 2 waardoor het binnen het halfuur al 3-0 stond. In de 2e helft kwam Chelsea via doelpunten van de Spaanse linksback Marcos Alonso en de Belgische spits Michy Batshuayi nog wel terug tot 3-2, maar daar bleef het ook bij.

Alvaro Morata, die vorige week voor 80 miljoen euro overkwam van Real Madrid, maakte zijn debuut voor Chelsea.

Robben

Bij Bayern München speelde Arjen Robben niet mee. De Nederlander herstelt nog steeds van een kuitblessure die hij tijdens zijn vakantie opliep. De aanvaller kan waarschijnlijk pas begin augustus weer aansluiten.