Goal van Weghorst baat Wolfsburg niet: SC Freiburg pakt in slotfase een puntje

BSR/SOCCRATES

admin • 18:33, 09-02-2019 / Laatste Update: 18:29, 12-12-2023

Een heerlijk scoreverloop in Freiburg, zaterdagmiddag. Na 90 intensieve minuten voetballen kwam de plaatselijke SC tot 3x toe terug van een achterstand tegen Wolfsburg, maar zag het in blessuretijd de winst aan hun neus voorbijgaan: 3-3.

Wolfsburg kwam na 11 minuten op voorsprong door een goal van Roussillon, maar moest in de 37e minuut via Grifo de gelijkmaker incasseren. Wout Weghorst, vorige week nog maker van de winnende tegen Hertha BSC, schoot zijn cluppie in de 63e minuut vanaf de strafschopstip weer richting de winst. Helaas voor Weghorst en zijn teamgenoten konden ze daar niet lang van genieten.

VAR van belang

Freiburg wist namelijk opnieuw de achterstand ongedaan te maken, ditmaal via Petersen. De bezoekers zetten nog een tandje erbij, kwamen 4 minuten later via Steffen op 2-3 maar moesten in de 88e minuut wéér incasseren. Waldschmidt schoot de eindstand op het bord. Groot feest in Freiburg wanneer Lienhart in de 93e minuut de 4-3 binnenschiet, maar na overleg met de VAR wordt de winnende van de thuisploeg afgekeurd.