Griekse media beweren dat Dimitri Payet positief is getest op doping

20 april 2022

Getty Images

Er kan wel eens een bommetje ontploffen bij Olympique Marseille in aanloop naar de wedstrijden met Feyenoord in de halve finales van de Conference League. Volgens Griekse media is Dimitri Payet namelijk voorafgaand aan het duel met PAOK positief getest op doping. Dat schrijft onder andere SporTime.


Waarschijnlijk probeert de Griekse pers een manier te vinden om PAOK alsnog in de halve finales van de Conference League te krijgen en is het gewoon een broodjeaapverhaal. Payet zou een paar dagen voor de met 2-1-gewonnen thuiswedstrijd een positieve test hebben afgelegd bij een dopingcontrole.

What's next?
Het vage verhaal is (nog) niet in de Franse pers verschenen, dus naar alle waarschijnlijkheid zuigen ze in Griekenland uit hun duim. Maar mocht Payet daadwerkelijk doping hebben gebruikt, dan volgt er uiteraard een straf - kijk maar naar André Onana. De kans is groot dat Payet dan een tijdje geschorst wordt.

Kan PAOK nog door naar de halve finales? Ja, maar dan moeten er meerdere spelers positief zijn getest en dat lijkt vooralsnog niet het geval. Ga er dus maar vanuit dat Payet en zijn vrienden er volgende week gewoon zijn in Rotterdam.