🎥 | Groep C & D: Man. City maakt Atalanta koud, Juve draait achterstand net op tijd om

22 oktober 2019

PA Sports

Manchester City heeft de koppositie in Groep C verstevigd door een dikke zege op Atalanta Bergamo. Eerder op de dinsdagavond speelden Shakhtar Donetsk en Dinamo Zagreb gelijk. In Groep D won Juventus nipt van Lokomotiv Moskou, dat daardoor op gelijke hoogte blijft met Atlético Madrid.


Groep C
Atalanta Bergamo kwam dinsdagavond op voorsprong op bezoek bij Manchester City: 0-1. Die score werd snel omgedraaid door de thuisploeg. Uiteindelijk liep de score uit naar 5-1. De eerste 3 City-doelpunten van die wedstrijd vind je in dit artikel.

Omdat Shakhtar en Dinamo eerder op de avond gelijkspeelden, is het gat tussen City en die 2 ploegen nu 5 punten. Een samenvatting van die eerdere wedstrijd vind je hier.

Hier de andere 2 City-goals:
Groep D
Atlético Madrid begon de Champions League-avond met een zege op Bayer Leverkusen. Hoewel trainer Peter Bosz vond dat zijn ploeg een punt verdiende, werd het 1-0 in de Spaanse hoofdstad. Juventus won een paar uur later met 2-1 van Lokomotiv Moskou. De Russen stonden lang op voorsprong, maar de Italianen trokken uiteindelijk aan het langste eind.

Atléti en Juve staan nu samen bovenaan in de groep, met 7 punten. Lokomotiv blijft steken op 3 punten, Bosz' Leverkusen heeft nog geen punt gepakt.

Zo kwam Juventus op achterstand:
En zo draaide Paulo Dybala hoogstpersoonlijk de score om: