Haller bezorgt Frankfurt late zege tegen geplaagd Werder

REUTERS

admin • 23:51, 03-11-2017 / Laatste Update: 08:51, 08-01-2024

Werder Bremen heeft ook de 1ste wedstrijd na het ontslag van trainer Alexander Nouri verloren. Bij Eintracht Frankfurt ging het team van interim-trainer Florian Kohlfeldt met 2-1 onderuit. Sébastien Haller, oud-spits van FC Utrecht, maakte in de 89ste minuut het winnende doelpunt voor de thuisploeg.

Werder wacht na 11 duels in de Bundesliga nog altijd op de 1ste zege. Met 5 punten staat de club voorlaatste.

Frankfurt kwam in de 27de minuut, na voorbereidend werk van Jetro Willems, op voorsprong. De Finse verdediger Niklas Moisander maakte in de 1ste helft gelijk. Het was voor Moisander zijn 1ste doelpunt in de competitie in ruim 4 jaar tijd. Hij scoorde voor het laatst in augustus 2013, toen hij nog bij Ajax speelde.

De treffer van Moisander was door de late treffer van Haller niet genoeg voor een punt voor Bremen.