Haller helpt West Ham met 2 goals voorbij Watford

BSR Soccrates

admin • 20:23, 24-08-2019 / Laatste Update: 18:02, 05-01-2024

West Ham United heeft zijn eerste overwinning van het seizoen te pakken. Grote man bij de Hammers was oud-FC Utrecht-spits Sébastien Haller, die tegen Watford zijn eerste twee goals in de Premier League maakte: 1-3.

De Fransman maakte in de 64e minuut zijn eerste doelpunt van de dag en 10 minuten later had hij ook zijn tweede al achter zijn naam staan.

Southampton wint uitduel

Moussa Djenepo en Nathan Redmond zorgden voor de doelpunten op bezoek bij Brighton. De thuisploeg moest het al na 30 minuten met 10 man doen. Spits Adone werd met rood naar de kant gestuurd, hij had sowieso al een behoorlijke pechdag!

Vardy scoort weer

Sheffield United verloor thuis met 1-2 van Leicester City. Jamie Vardy en Harvey Barnes stelden de punten veilig voor de bezoekers. Manchester United verloor in eigen huis in de slotminuut en Chelsea deed goede zaken op bezoek bij Norwich.