Hekkensluiter Huddersfield wint degradatiekraker van Fulham door eigen goal Fosu-Mensah

5 november 2018

Pro Shots / Action Images

De Premier League is pas 11 wedstrijden onderweg, maar toch kon er al gesproken worden van een ouderwetse degradatiekraker. Nummer 20 en hekkensluiter Huddersfield Town nam het in eigen huis op tegen nummer 19 Fulham. Het werd een prima maandagavond voor de fans van Huddersfield. Zij wonnen namelijk met 1-0.


Slechtste doelsaldo's van de competitie
Het werd ook de rechtstreekse confrontatie tussen de 2 ploegen met het slechtste doelsaldo van de Premier League. Geen enkele ploeg scoorde tot nu toe zo weinig als Huddersfield (4 keer) en geen enkele ploeg kreeg zoveel goals tegen als Fulham (28 stuks). Een monsteruitslag was dan ook niet te verwachten tussen beide ploegen.

Eigen goal Fosu-Mensah
De enige goal van de wedstrijd viel na een klein halfuur spelen toen nota bene Timothy Fosu-Mensah een corner ongelukkig achter zijn eigen doelman kopte. Het betekende pas de 1ste zege van dit seizoen voor Huddersfield Town. Voor Fulham was het de 4de competitienederlaag op rij. Huddersfield draagt ook de laatste plek over aan Fulham dat met 5 punten nu onderaan staat.