Hellas Verona doet AC Milan pijn en wint met 3-0

Pro Shots / Insidefoto

admin • 16:15, 17-12-2017 / Laatste Update: 11:16, 12-12-2023

AC Milan verliest in de Italiaanse competitie. De ploeg van coach Gennaro Gattuso ging met 3-0 onderuit bij Hellas Verona, voor deze wedstrijd de nummer voorlaatst in de Serie A. 2 Weken geleden had Milan nummer laatst Benevento al aan het 1e punt 'geholpen'.

Antonio Caracciolo had de thuisploeg in de 24ste minuut op voorsprong gebracht. Moise Kean zette de thuisploeg op een comfortabele 2-0 en een kwartier voor tijd maakte Daniel Bessa de zorgen voor Gattuso nog wat groter. De achterstand van de gewezen topclub op koploper Napoli is ondertussen 18 punten. Rivaal en stadgenoot Internazionale heeft 16 punten meer.

Aanvaller Suso moest in blessuretijd nog van het veld na een overtreding op Daniele Verde.