🎥 | Het regent goals in Istanbul bij Besiktas tegen Sporting CP

Bart van der Wijst • 21:25, 19-10-2021 / Laatste Update: 22:48, 05-01-2024

Besiktas en Sporting CP vechten achter Ajax en Borussia Dortmund om de broodnodige punten, beide teams staan na 2 duels nog op 0. De wedstrijd in Groep C van de Champions League stelt vooralsnog niet teleur, na 45 minuten is er al 4 keer gescoord. Sporting CP scoorde 3 keer, Besiktas 1 maal.

Aanvoerder Sebastián Coates opende de score uit een corner en ook aan de andere kant was het raak uit een dood spelmoment. Cyle Larin maakte met het hoofd gelijk, alleen Besiktas had niks geleerd van de rake kopgoal van Coates in de 15e minuut. Nog geen 5 minuten na de gelijkmaker kopte de verdediger de 1-2 binnen.

Vlak voor rust benutte Pablo Sarabia nog een penalty en er leek nog een 5e goal te vallen, maar een treffer van Besiktas werd wegens buitenspel afgekeurd.