Inter blijft maar gas geven in Serie A en wint wéér

EPA

Bart van der Wijst • 19:23, 16-09-2017 / Laatste Update: 19:21, 05-01-2024

Internazionale heeft ook de 4de competitiewedstrijd van dit seizoen gewonnen. Eenvoudig ging het vandaag tegen Crotone echter niet voor de ploeg van trainer Luciano Spalletti, die pas in de slotfase toesloeg.

De Slowaakse verdediger Milan Skriniar frommelde de bal in de 82ste minuut uit een hoekschop langs de keeper van Crotone en in blessuretijd besliste Ivan Perisic de wedstrijd: 0-2.

Blauw-zwart aan kop

Inter gaat met de maximale score van twaalf punten uit vier duels aan kop in de Serie A. De blauw-zwarte formatie uit Milaan won eerder al van Fiorentina (3-0), AS Roma (3-1) en SPAL (2-0).

Juventus en Napoli zijn ook nog zonder puntenverlies in de Italiaanse competitie. Die 2 clubs komen morgen in actie. Napoli ontvangt Benevento, Juventus speelt uit tegen Sassuolo.