Inter moet 3e plaats aan Atalanta laten na mispeer bij Hellas Verona

AP

Martijn Baars • 11:28, 10-07-2020 / Laatste Update: 17:27, 05-01-2024

Internazionale heeft verzuimd de 3e plaats in de Serie A te heroveren. De ploeg van verdediger Stefan de Vrij bleef bij Hellas Verona steken op 2-2 en moet Atalanta nu voor zich laten.

Inter heeft 65 punten, 1 minder dan de ploeg uit Bergamo en 3 minder dan nummer 2 Lazio. Titelverdediger Juventus is koploper met 75 punten. De 1e 4 in de Serie A plaatsen zich voor de Champions League.

Goals

Darko Lazovic bracht de thuisploeg in Verona al in de 2e minuut op voorsprong. Pas na de rust lukte het Inter de stand gelijk te trekken. Antonio Candreva schoot uit de rebound raak. Enkele minuten later werd het 2-1. Federico Dimarco van Hellas raakte het schot van Candreva nog aan en zorgde voor een eigen doelpunt. De middenmoter uit Verona kwam in de slotfase echter nog terug via Miguel Veloso.