Inter verliest na doldwaze tweede helft van Bologna

BSR Agency

Bart van der Wijst • 21:16, 05-07-2020 / Laatste Update: 21:12, 04-01-2024

Inter is vergeten in te lopen op Lazio Roma, dat zaterdagavond verloor van AC Milan. In eigen huis verloor Inter, waar Stefan de Vrij in de basis stond, met 1-2 van Bologna. Vooral tijdens de 2e helft was het gekkenhuis met 2 goals, 2 rode kaarten en een gemiste strafschop.

Inter kwam voor de pauze op voorsprong. Lautaro Martinez knikte na een prima voorzet van Ashley Young op de paal en in de rebound knalde Romelu Lukaku raak.

Lautaro faalt

Na ruim een uur spelen kreeg Inter dé kans om op een 2-0 voorsprong te komen. Lautaro Martinez mocht vanaf 11 meter aanleggen, maar faalde hopeloos. Even daarvoor had Bologna rood gekregen. Roberto Soriano riep wat nare dingen richting de scheidsrechter, die een rode kaart trok.

Met 10 man kwam de uitploeg toch langszij via Musa Juwara. Een paar minuten later pakte Alessandro Bastoni zijn 2e gele kaart en ook hij mocht dus vroegtijdig gaan douchen. Bologna was beter in de 2e helft en zij kregen dan ook wat ze verdienden: de 1-2. Musa Barrow schoot de ploeg van Mitchell Dijks, Jerdy Schouten en Stefano Denswil naar de overwinning.