Internazionale dendert door in de Serie A

admin • 01:05, 29-01-2017 / Laatste Update: 08:07, 07-01-2024

Internazionale is in de Italiaanse voetbalcompetitie naar de 4e plaats gestegen. Het elftal van trainer Stefano Piolo behaalde de zevende overwinning op rij in de Serie A. Tegen hekkensluiter Pescara won Inter met 3-0.

Indrukwekkende reeks

De laatste nederlaag van Inter was begin december tegen Napoli. Vervolgens versloeg Inter Genoa (2-0), Sassuolo (0-1), Lazio (3-0), Udinese (1-2), Chievo (3-1), Palermo (0-1) en dus Pescara.

Danilo D'Ambrosio opende halverwege de eerste helft de score voor Inter. Kort voor rust kwam het tweede doelpunt op naam van Joao Mario. In de tweede helft scoorde ook Eder nog.

Lazio

Inter profiteerde van de nederlaag van Lazio en nam de 4e plek over. De Milanezen hebben 42 punten, nog maar zes minder dan Juventus. De koploper speelde wel twee duels minder. Juventus gaat zondag op bezoek bij Sassuolo.