Internazionale houdt druk op AC Milan met zege op SPAL

BSR Agency

Brian Vesseur • 18:18, 10-03-2019 / Laatste Update: 05:45, 08-01-2024

Internazionale was zondag in eigen huis met 2-0 te sterk voor SPAL. Daarmee heeft de club stadsgenoot AC Milan in het vizier: Inter is tot 1 punt genaderd. Koploper Juventus heeft 25 punten meer.

Inter kwam pas in de tweede helft tot scoren tegen de nummer 16 uit de Italiaanse competitie. Matteo Politano kreeg de bal in het strafschopgebied voor zijn voeten en haalde effectief uit laag in de rechterhoek. 10 minuten later besliste Roberto Gagliardini de wedstrijd voor de thuisploeg, waar Stefan de Vrij de hele wedstrijd speelde.

Atalanta

Atalanta won bij Sampdoria met 2-1 en vergrootte het gat naar de concurrent tot 5 punten. Duvan Zapata en Robin Gosens scoorden voor de ploeg van Hans Hateboer en Marten de Roon, die beiden speelden. Fabio Quagliarella had Sampdoria uit een strafschop nog op 1-1 gebracht. Atalanta staat op 44 punten, evenveel als AS Roma en Torino, dat met 2-1 won bij Frosinone.