Invaller Falcao zorgt voor actie én 3 punten bij AS Monaco

AFP

Sjors Tanis • 21:00, 11-08-2018 / Laatste Update: 18:21, 07-01-2024

AS Monaco is goed begonnen aan het seizoen in de Ligue 1. De nummer 2 van vorig seizoen won met 1-3 op bezoek bij FC Nantes.

De invalbeurt van de Colombiaanse spits Radamel Falcao in de 67ste minuut zorgde ervoor dat de de wedstrijd openbrak in het Stade de la Beaujoire.

Eindelijk actie met Falcao in ploeg

2 minuten na de invalbeurt van Falcao bracht de Braziliaanse middenvelder Rony Lopes de bezoekers op voorsprong tegen FC Nantes, de nummer 9 van vorig seizoen in de Ligue 1. De Montenegrijnse aanvaller Stevan Jovetic verdubbelde op aangeven van Falcao de voorsprong na 80 minuten spelen en 3 minuten later zorgde Falcao zelf voor de 0-3 eindstand namens de Monegasken, die in het seizoen 2016/2017 kampioen van Frankrijk werden.

Emiliano Sala maakte in de blessuretijd nog wel een eretreffer namens FC Nantes.

Concurrenten

Olympique Marseille begon het nieuwe seizoen in Frankrijk gisteravond met een klinkende 4-0 overwinning op Toulouse FC. Regerend kampioen Paris Saint-Germain begint het nieuwe seizoen morgenavond (21.00 uur) met een thuiswedstrijd tegen SM Caen.