🎥 | Jasper Cillessen en Valencia kansloos onderuit op bezoek bij koploper Real Madrid

Sjors Tanis • 23:52, 08-01-2022 / Laatste Update: 11:26, 08-01-2024

Real Madrid na de nederlaag van vorige week (1-0 tegen Getafe) weer gewonnen in LaLiga. De koploper was op eigen veld met 4-1 veel te sterk voor het Valencia van keeper Jasper Cillessen.

Real Madrid heeft 49 punten na 21 wedstrijden. De dichtste achtervolger is Sevilla met 41 punten na 19 duels. Valencia heeft 28 punten na 20 wedstrijden.

Koningskoppel Benzema en Vinícius

Karim Benzema opende de score in de 43e minuut. Hij schoot feilloos raak uit een penalty en dat was alweer zijn 300e goal in dienst van Real Madrid. In de 2e helft was Vinícius Júnior, dit seizoen sowieso uitstekend op dreef, 2 keer trefzeker.

Gonçalo Guedes kopte, nadat hij een pingel had gemist, nog wel de 3-1 binnen, maar verder kwamen Cillessen en Valencia niet meer. Sterker nog: in de 88e minuut maakte ook Benzema zijn 2e goal van de avond en 301e in dienst van 'De Koninklijke': 4-1. De 3 punten bleven in de hoofdstad van Spanje.