Jetro Willems namens Eintracht trefzeker in oefenduel met Wolfsburg (video)

Trevor Wagener • 20:34, 24-05-2019 / Laatste Update: 10:09, 12-12-2023

Jetro Willems was namens het Duitse Eintracht Frankfurt trefzeker in een oefenduel met Bundesliga-genoot VfL Wolfsburg. Daags na de laatste speelronde in de competitie troffen beide ploegen elkaar in China voor een oefenpotje: 3-3.

De voormalig PSV'er en Spartaan opende na een kwartier de score, al zag de doelman er bij zijn goal niet supergoed uit. Kort na zijn treffer liep Wolfsburg uit dankzij goals van Yannick Gerhardt, Elvis Rexhbecaj en oud-Willem II'er Ismail Azzaoui. Almamy Toure bepaalde de ruststand op 2-3.

Demo-duel

In de 2e helft deden beide ploegen het ietsje rustiger aan. 10 minuten voor tijd tekende Luka Jovic voor de 3-3, waarna penalty's bepaalden wie het duel zou winnen. Die nam Wolfsburg beter (2-4).