De Jong ziet Sevilla vanaf de bank verliezen van laagvlieger Eibar

BSR/SOCCRATES

Brian Vesseur • 22:56, 26-09-2019 / Laatste Update: 19:39, 08-01-2024

Sevilla heeft de kans verzuimd om op te klimmen naar de 2e plek in La Liga. Op donderdagavond verloor de ploeg van spits Luuk de Jong met 3-2 van Eibar. Zij pakken broodnodige punten, want na 5 wedstrijden stond de teller pas op 2. De Jong bleef overigens 90 minuten op de bank bij Sevilla.

De bezoekers kwamen na 11 minuten op voorsprong door Lucas Ocampos. Voor rust werd het ook nog 0-2 door een doelpunt van Óliver Torres. Door een penalty bracht Fabian Orellana na 66 minuten voetbal de spanning terug: 1-2. Pedro Leon zorgde een kwartier voor tijd voor de gelijkmaker. 5 minuten later - in de 82e minuut - schoot Cote de thuisploeg naar een 3-2 voorsprong.

Sevilla blijft door de nederlaag op de 7e plek, met 10 punten uit 6 wedstrijden. Koploper Real Madrid heeft na evenveel wedstrijden 14 punten. FC Barcelona staat - net als Sevilla - ook op 10 punten.

Check hier de 2-2, die viel uit de kluts: