Juventus aan de hand van Ronaldo langs laagvlieger Empoli (video)

admin • 22:03, 27-10-2018 / Laatste Update: 02:12, 05-01-2024

Juventus mag Cristiano Ronaldo dankbaar zijn. De Portugese aanvaller leidde zijn club naar een krappe 1-2 overwinning op Empoli, de huidige nummer 18 van Italië.

De thuisploeg kwam in de 28e minuut op een 1-0 voorsprong door een doelpunt van Francesco Caputo. Het duurde tot de 2e helft voordat De Oude Dame wat terug wist te doen.

Penalty

Cristiano Ronaldo mocht in de 55e minuut aantreden voor de gelijkmaker vanaf de strafschopstip. Uiteraard liet CR7 deze kans niet onbenut en zo kwam Juventus eindelijk op gelijke hoogte.

Verwoestende uithaal

Een kwartiertje later liet Ronaldo zich weer van onschatbare waarde zijn met een schitterende pegel in de kruising. Empoli-keeper Provedel stond aan de grond genageld en kon alleen maar kijken naar de verwoestende uithaal.

Ongeslagen koploper

Door de overwinning komt Juve op 28 punten uit 10 wedstrijden. Naaste belager Napoli staat 7 puntjes onder Juventus op een 2e plaats.