Juventus scoort 7 keer tegen Sassuolo, Higuain maakt hattrick

Photo News

Martijn Baars • 18:28, 04-02-2018 / Laatste Update: 18:58, 07-01-2024

Juventus heeft uitgehaald in de Italiaanse Serie A. De landskampioen won met liefst 7-0 van Sassuolo. De ploeg van coach Massimiliano Allegri heeft door de zege 59 punten, 2 punten meer dan Napoli dat nog in actie komt bij hekkensluiter Benevento.

Alex Sandro opende de score voor Juventus al na 9 minuten. Sami Khedira scoorde halverwege de eerste helft 2 keer binnen 4 minuten en Miralem Pjanic zorgde ervoor dat de thuisploeg met 4-0 de rust inging. In de tweede helft schroefde de Argentijnse spits Gonzalo Higuaín met een zuivere hattrick zijn totaal van het seizoen op naar 13 treffers.

Atalanta

Atalanta blijft het goed doen in de Serie A. De ploeg van Marten de Roon en Hans Hateboer won met 1-0 van Chievo Verona door een treffer van Gianluca Mancini. De ploeg uit Bergamo passeerde AC Milan, dat bij Udinese bleef steken op 1-1, en staat nu 7e in de Italiaanse competitie.