Juventus zonder Ronaldo tegen Atalanta Bergamo

22 november 2019

REUTERS

Juventus moet het zaterdag (15.00 uur) in de uitwedstrijd bij Atalanta Bergamo doen zonder Cristiano Ronaldo. De Portugese aanvaller is nog altijd niet helemaal fit.


Voor de interlandperiode had Ronaldo al knieklachten, waardoor trainer Maurizio Sarri hem 2 keer eerder naar de kant haalde.

Boos om wissel
De laatste keer, bij de competitiewedstrijd tegen AC Milan, was de 34-jarige Portugees zo boos over zijn wissel dat hij al voor het laatste fluitsignaal in de auto op weg naar huis zat.

Sarri wilde er vrijdag geen woorden meer aan vuilmaken. "Er hoeft niets opgehelderd te worden. Soms mogen spelers ook even boos zijn", zei de trainer van Juventus. "Het probleem is dat hij ons dinsdag vertelde dat hij nog steeds niet fit is. Het doel is om Cristiano terug te hebben voor de Champions League.”

EK-kwalificatie
Ronaldo speelde afgelopen week in de EK-kwalificatie wel 2 keer met Portugal. Hij tekende voor een hattrick tegen Litouwen (6-0) en scoorde ook tegen Luxemburg (0-2). Juventus speelt zaterdag in de Serie A tegen Atalanta en ontvangt 3 dagen later Atlético Madrid in de Champions League.