Kadioglu helpt Fenerbahçe met doelpunt verder in Turkse beker

BSR Agency

admin • 22:46, 21-01-2020 / Laatste Update: 04:56, 07-01-2024

Mede dankzij een doelpunt van Ferdi Kadioglu heeft Fenerbahçe voor eigen publiek de kwartfinales gehaald in het Turkse bekertoernooi. De 20-jarige middenvelder, die 1,5 jaar geleden bij NEC vertrok, opende in de return tegen Kayserispor in de 23ste minuut de score. Op slag van rust maakte ploeggenoot Mevlüt Erdinc er 2-0 van en dat was ook de eindstand.

De 1e wedstrijd was in 0-0 geëindigd. Bij de bezoekers speelde Ben Rienstra, die in Nederland voor Heracles Almelo, PEC Zwolle, AZ, Willem II en sc Heerenveen uitkwam, de hele wedstrijd.

Nog geen vaste waarde

De Turkse beker is tot nu toe de enige competitie waarin Kadioglu een basisplek heeft. In de Turkse competitie speelde hij dit seizoen 8 wedstrijden. Dat waren allemaal invalbeurten. Dit seizoen heeft Kadioglu 5 keer gescoord.