Karim Benzema brult als een beer en gaat lekker kerst vieren na weer een zege met Real Madrid

Eimert Pruis • 00:22, 23-12-2021 / Laatste Update: 01:51, 12-12-2023

Karim Benzema heeft de beste eerste seizoenshelft uit zijn carrière gespeeld. Dankzij 2 doelpunten van de Franse topspits won Real Madrid bij Athletic Club: 1-2.

In de eerste 7 minuten maakte Benzema er 2. Hij brulde het dus uit als een bruine beer. Benzema is de held van Real Madrid en het was heel lang geleden dat Real in de eerste 7 minuten 2 keer wist te scoren. In 1994 was de vorig keer op precies te zijn. Vooral het eerste doelpunt van Benzema was een absolute beauty.

In 10 minuten was de eindstand bepaald

In de 10e minuut scoorde de club uit Bilbao nog tegen via Oihan Sancet. En dat was het. Daarna werd er niet meer gescoord en kreeg Benzema nog zijn verdiende publiekswissel.

Benzema heeft er nu 15 gemaakt en is daarmee met overmacht topscorer van LaLiga. Nog mooier voor de Koninklijke is de voorsprong in de competitie op de nummer 2 Sevilla. Madrid heeft 43 punten uit 19 duels, Sevilla 38 punten met een wedstrijd minder.

7'- @realmadriden have scored two goals in the first seven minutes in a #LaLiga game (both scored by Karim Benzema 🇫🇷) for the first time since September 1994 when Iván Zamorano 🇨🇱 netted a brace in the first four minutes at Sánchez-Pizjuán vs Sevilla. Quick#AthleticRealMadrid pic.twitter.com/tr4TY9DDJU