🎥 | Keepersfouten of mooie goals? Wolves-Newcastle eindigt gelijk

BSR Agency

Martijn Baars • 20:31, 25-10-2020 / Laatste Update: 09:38, 07-01-2024

Wolverhampton Wanderers-Newcastle United was zondagavond 80 minuten lang niet om aan te gluren. Zo'n typische Engelse wedstrijd tussen 2 middenmoters in de regen. Maar de laatste 10 minuten waren dan wel weer leuk, want daarin vielen de goals!

Eerst zette Raul Jimenez de thuisploeg op voorsprong. Uit een afgeslagen corner schoot hij van een meter op 20 prima raak. De keeper zat er wel nog half bij en had er misschien meer mee moeten/kunnen doen. Desalniettemin werd het 1-0 voor Wolves!

In de 89e minuut maakte Newcastle United gelijk. Jacob Murphy krulde een vrije trap om de muur in de korte hoek langs keeper Rui Patricio. Had hij de muur niet wat verder naar (voor hem) links moeten zetten? Of had-ie de bal überhaupt wel mogen hebben? Check de goal hieronder!