Kersverse Trainer van de Maand Solskjær wint wéér met United en is op weg naar de top (video)

9 februari 2019

BSR/SOCCRATES

Sinds de komst van Ole Gunnar Solskjær weet Manchester United eindelijk weer wat voetballen is. Er wordt aan de lopende band gewonnen en de succesvolle resultaten zorgden er zelfs voor dat de Noorse coach uitgeroepen werd tot Trainer van de Maand. Zaterdagmiddag ging United weer vrolijk door met winnen en werd ook Fulham aan de kant geschoven.


Fulham, dat 1 na laatste staat in de Premier League, had een flinke kluif aan de nummer 5, die nu in ieder geval een dag op de 4e plaats staat. Ondanks dat de Londenaren fel begonnen, moesten ze na een kwartier de 1e tegengoal noteren. Paul Pogba, die zich sinds de komst van Solskjær ook duidelijk weer een stuk beter voelt, schoot de openingstreffer op het bord.

9 minuten later was het de andere Fransman, Anthony Martial, die de wedstrijd na een fraaie dribbel al vroeg op slot gooide. Fulham, met Ryan Babel in de basis maar na 77 minuten vervangen voor Tom Cairney, kon zich opmaken voor een lange middag. Uiteindelijk viel het nog wel mee: Manchester United scoorde nog maar 1 keer. Opnieuw Pogba was trefzeker, dit keer vanaf de penaltystip.