Klaassen laat zien wie het mannetje is bij Bremen met 2 assists

BSR Agency

Brian Vesseur • 19:06, 10-02-2019 / Laatste Update: 17:55, 08-01-2024

Davy Klaassen kende een lekkere middag met Werder Bremen. Met zijn ploeg won hij zondag met 4-0 van FC Augsburg. De Nederlandse middenvelder was goed voor 2 assists.

Milot Rashica, voormalig aanvaller van Vitesse, scoorde 2 keer. Johannes Eggestein en Kevin Möhwald tekenden ieder voor 1 treffer.

Klaassen -> Rashica

Klaassen bediende 2 keer Rashica. De oud-Ajacied vond de Kosovaarse vleugelaanvaller in de 5e minuut met een steekpass. Rashica kapte een verdediger uit en zette Bremen op voorsprong. Eggestein maakte de 2-0, waarna Klaassen de bal diep speelde op Rashica. Na een lange rush schoot de 22-jarige buitenspeler fraai raak: 3-0.

Blessure

Rashica moest nog voor rust het veld verlaten door een blessure. Zijn vervanger Möhwald maakte in de tweede helft nog het vierde doelpunt.

Werder klimt door de overwinning naar de tiende plaats in de Bundesliga.