De klok tikt nu echt voor geblesseerde Salah: gaat hij Manchester United halen?

18 oktober 2019

BSR Agency

Trainer Jürgen Klopp van Liverpool weet nog steeds niet of hij zondag tegen Manchester United kan beschikken over Mohamed Salah. Hij herstelt nog altijd van zijn enkelblessure. 


De Egyptische aanvaller kreeg 2 weken geleden in het duel met Leicester City (2-1) een flinke schop van Hamza Choudhury. De schade bleek mee te vallen, maar het is nog altijd onzeker of Salah kan meedoen op Old Trafford.

Matip
Datzelfde geldt voor verdediger Joël Matip, die tegen Leicester al ontbrak vanwege een blessure. De vaste partner van Virgil van Dijk centraal achterin bij Liverpool is wel op de weg terug. Doelman Alisson Becker traint inmiddels ook weer mee, nadat hij in de eerste competitiewedstrijd van dit seizoen een fikse kuitblessure had opgelopen.

Knopen doorhakken
"We hebben nog 2 trainingen op het programma staan, daarna gaan we knopen doorhakken", zei Klopp. "Niets staat nog vast." Al zijn internationals, onder wie ook Van Dijk en Georginio Wijnaldum, zijn zonder problemen teruggekeerd bij de koploper van de Premier League.

Genadeklap voor United?
Liverpool is de ongeslagen koploper met 24 punten uit 8 duels. Het geplaagde United, dat aantreedt zonder Paul Pogba en doelman David de Gea, staat op een waardeloze 11e plek.