Koeman boekt ruime overwinning met Everton

admin • 18:58, 18-03-2017 / Laatste Update: 12:27, 07-01-2024

Everton had zaterdagmiddag weinig moeite met laagvlieger Hull City. The Toffees van Ronald Koeman wonnen op Goodison Park met 4-0.

Het verschil werd in de eerste helft nog niet echt gemaakt. Everton kwam wel op voorsprong door een doelpunt van Dominic Calvert-Lewin.

Daarna bewees Hull City de stugge, stroeve ploeg die een laagvlier typeert. De ploeg had het te druk met verdedigen om op zoek te gaan naar de gelijkmaker. In de slotfase zocht spits Enner Valencia de verlossende 2-0.

Na die treffer was de ban gebroken. Hull City gaf zich verloren. En ja, da's met een speler als Romelu Lukaku op het veld nooit een goed idee. De Belgische spits schoot in blessuretijd 2x raak en zette daarmee de 4-0 eindstand op het bord.