Koke wel, Diego Costa en Jordi Alba niet bij Spaanse selectie

4 oktober 2018

AP

Luis Enrique, de bondscoach van het Spaanse voetbalelftal, heeft Koke weer opgeroepen. De middenvelder van Atlético Madrid ontbrak tijdens de vorige interlandperiode. Zijn clubgenoot Diego Costa zit niet bij de selectie.


Costa ging in de Champions League-wedstrijd tegen Club Brugge (3-1) geblesseerd naar de kant. Vorige maand meldde hij zich af om persoonlijke redenen. Paco Alcácer mocht wel rekenen op een uitnodiging. De aanvaller van Borussia Dortmund zat 2 jaar geleden voor het laatst bij de selectie.

Geen Jordi Alba
Verdediger Jonny Castro heeft voor het eerst een oproep gekregen en ook verdediger Marc Bartra maakt deel uit van de selectie. Jordi Alba van FC Barcelona is niet opgeroepen door Enrique.

Engeland
Spanje speelt volgende week donderdag in Cardiff vriendschappelijk tegen Wales en 3 dagen later in de Nations League tegen Engeland.

PSV'er Angeliño
PSV-verdediger Angeliño is voor het eerst opgeroepen voor Jong Spanje. De linkspoot kan zijn opwachting maken in de EK-kwalificatiewedstrijden tegen Albanië en IJsland op 11 en 16 oktober.