Koploper Inter verliest kansloos, Napoli kan 1e plek overnemen

REUTERS

admin • 18:02, 16-12-2017 / Laatste Update: 21:49, 07-01-2024

Inter heeft in de strijd om de titel in de Serie A dure punten laten liggen. De koploper verloor met 1-3 van Udinese en daardoor kan Napoli de koppositie overnemen van de Milanese club.

Inter kwam al na 14 minuten achter na een doelpunt van Kevin Lasagna, maar al snel herstelde Mauro Icardi de score. In de 2e helft maakte Rodrigo de Paul vanaf de strafschopstip de 1-2. Antonin Barak dompelde de Milanese koploper helemaal in rouw: 1-3.  Bij Udinese speelde de Nederlander Bram Nuytinck in de driemansverdediging. De oud-speler van NEC pakte wel een gele kaart, maar maakte wel de wedstrijd vol.

Napoli koploper?

Napoli speelt zaterdag nog de uitwedstrijd bij Torino en staat op dit moment één punt achter Inter. Bij een overwinning gaat de ploeg uit Napels dus over Inter heen. Zondag kan ook titelverdediger Juventus nog over de Milanezen jumpen. De 'Oude Dame' speelt dan uit bij Bologna.