🎥 | Krankzinnig slot! AC Milan lijkt in blessuretijd punten te verspelen, maar pakt toch (ruime) zege

Sjors Tanis • 00:50, 02-10-2022 / Laatste Update: 17:13, 08-01-2024

AC Milan heeft op bizarre wijze 3 punten gepakt in de Serie A. I Rossoneri incasseerde op bezoek bij Empoli in de 2e minuut van de blessuretijd de gelijkmaker, maar door 2 goals pakte de titelverdediger in de Serie A toch de zege: 1-3. Check hierboven de samenvatting!

Ante Rebic zette Milan in de 80e minuut op 0-1. Een heerlijke vrije trap van invaller Nedim Bajrami leek de thuisploeg een punt te bezorgen, maar in de 1e de beste aanval daarna scoorde linksback Fodé Ballo-Touré: 2-1. De 3-1 van Rafael Leão in de slotseconde maakte het voor Empoli nog wat pijnlijker.

Stand van zaken

AC Milan blijft als titelverdediger uitstekend bovenin meedraaien in de Serie A. AC Milan heeft 17 punten na 8 wedstrijden. Koploper Napoli heeft 3 punten meer. Atalanta staat op 17 uit 7 en speelt zondag tegen Fiorentina.

Ook Udinese (16 uit 7), AS Roma (16 uit 8) en Lazio (14 uit 7) doen het nog altijd prima in Italië. We horen je denken: 'waar is Juventus?' Nou, die topclub heeft pas 10 punten na 7 duels. Empoli verzamelde 7 punten na 8 wedstrijden.