🎥 | Lacazette redt diep in blessuretijd punt voor Arsenal

Sjors Tanis • 09:18, 19-10-2021 / Laatste Update: 03:11, 06-01-2024

Arsenal blijft tegenvallend presteren in de Premier League. De Londenaren kwamen voor eigen publiek niet verder dan een gelijkspel tegen Crystal Palace: 2-2.

Arsenal kende een uitstekende start. Aanvaller Pierre-Emerick Aubameyang opende al in de 8e minuut de score.

Van voorsprong naar achterstand

Christian Benteke schoot kort na rust de 1-1 binnen. Crystal Palace kwam dankzij een treffer van Odsonne Edouard, in de 73e minuut, op voorsprong. Arsenal leek op weg naar alweer de 4e nederlaag dit seizoen, maar invaller Alexandre Lacazette redde in de 95e minuut alsnog een punt.

Jaïro Riedewald ontbrak in de selectie van Crystal Palace. Arsenal heeft na 8 speelronden 11 punten en staat daarmee op de 12e plek. Crystal Palace verzamelde tot dusverre 8 punten en is de nummer 14.