🎥| Lachende penaltykiller Krul over of hij beter is dan Cillessen: ‘Ja, dat vind ik wel’

28 oktober 2019

Tim Krul pakte voor Norwich City 2 penalty's tegen Manchester United! Toch verloor zijn ploeg met 1-3, maar dat lag in ieder geval niet aan hem. Bij Peptalk legde hij even uit hoe hij precies die strafschoppen steeds pakt én hoe zijn kansen bij Oranje inschat.


"Ik speelde weer even het spelletje dat ik in Brazilië ook deed. Ik deed er expres weer wat langer over, wat ik ook deed in Brazilië. Ik kom wel iets van de lijn naar voren en kwam ik ermee weg." De grensrechter waarschuwde hem nog wel dat hij niet te snel van zijn lijn moest komen, maar het lukte hem om dat perfect te timen.

Krul in Oranje?
Vervolgens ging het gesprek over de kansen van Krul bij Oranje. Hij heeft geen contact met Ronald Koeman, maar wel met keeperstrainer Patrick Lodewijks. "Ik kreeg een appje van hem dat hij de beelden heeft gezien. Ik weet dat ik in de gaten word gehouden. Maar de trainer wil aan een vast elftal vasthouden, dus ik moet gewoon mijn best blijven doen."

'Ben jij nou beter dan [Jasper, red] Cillessen of niet?', werd hem gevraagd. Met een kleine knipoog gaf Krul direct antwoord: "Ja, dat vind ik wel."