Lazio-doelman scheurt hamstring tijdens juichen bij goal

admin • 18:22, 15-12-2015 / Laatste Update: 17:48, 12-12-2023

Na zes wedstrijden zonder overwinning leek het maandagavond eindelijk te gaan lukken voor Lazio. De kwakkelende club van Wesley Hoedt, Edson Braafheid en de geblesseerde Ricardo Kishna en Stefan de Vrij kwam tegen Sampdoria twaalf minuten voor tijd op 1-0.

Grote vreugde dus toen Alessandro Matri knap raak kopte. Ook doelman Federico Marchetti was uitzinnig. Hij zette een dolle sprint in om het feestje met zijn medespelers te kunnen vieren, maar daar was zijn hamstring niet op berekend. De keeper greep al snel met een van pijn vertrokken gezicht naar zijn bovenbeen.

Marchetti moest zich laten wisselen met vermoedelijk een gescheurde hamstring. Door een fout van reservedoelman Etrit Berisha gaf Lazio de zege toch nog uit handen. De invaller beging in de laatste minuut een overtreding. De vrije trap werd door Ervin Zukanovic binnen geschoten.