Lazio en De Vrij voor eigen publiek onderuit tegen Torino

AFP

Trevor Wagener • 00:37, 12-12-2017 / Laatste Update: 14:11, 05-01-2024

Lazio liet maandagavond na om stadgenoot en rivaal AS Roma op de ranglijst van de Serie A. Stefan de Vrij en zijn ploeggenoten verloren voor eigen publiek pijnlijk van Torino: 1-3.

De Biancazzurri blijven 5e op de ranglijst, op 3 punten van AS Roma. Het verschil met koploper Internazionale is al flink opgelopen. De Vrij en co staat mar liefst 8 punten.

Lazio speelde ruim 45 minuten met 10 man door stom toedoen van spits Ciro Immobile. De aanvaller kreeg tegen zijn oude club in blessuretijd van de 1e helft een rode kaart voor een kopstoot.

Doelpuntenmakers

Álex Berenguer, Tomás Rincón en Simone Edera legden Lazio in het bedrijf erna op de pijnbank: Zij scoorden in de 2e helft voor Torino. Luis Alberto bracht Lazio tussendoor nog wel op 1-2.