Lazio maakt Salzburg een kopje kleiner

ProShots

admin • 00:59, 06-04-2018 / Laatste Update: 04:18, 07-01-2024

In Italië stond het voor rust nog gelijk. Waar Dusan Basta van Lazio eerst nog verantwoordelijk voor het doelpunt was, veroorzaakte hij later een strafschop door Munas Dabbur in het gezicht te slaan. Valon Berisha schoot 'm er daardoor mooi in. Maar na rust veranderde er een hoop.

Het werd uiteindelijk 4-2 voor Lazio, de Italiaanse ploeg van verdediger Stefan de Vrij.

Want net zoals in de 1e helft waar Lazio op voorsprong stond tegen FC Salzburg, wist Luis Alberto in de 2e helft de bal vanaf rechts prachtig in het strafschopgebied te schieten. Marco Parolo kon daar maar 1 ding mee: de 2-1 aantekenen. En dat deed hij subliem!

Maar daar is de 2-2 alweer...

En zo gaat het over en weer, want Salzburg pakte Lazio al snel terug. Felipe Anderson maakte er 2-2 van.

Het werd een bloedstollende thuiswedstrijd voor Lazio, want de thuisclub gaf dus eerst 2 keer een voorsprong uit handen, maar ze sloegen terug...

Minamino zorgde daarna weer voor de 3-2 voor Lazio. En hoppa, daar ging de 4-2 voor de club! Dat ging trouwens heel erg snel: een prachtig doelpunt van Ciro Immobile.